Avis Legal

Les pàgines i continguts poden contenir errors, inexactituds o omissions. Aforos no garanteix l'exactitud, integritat o veracitat dels continguts o de qualsevol declaració o qualsevol altra informació publicada en els seus pàgines web. Vostè accepta que qualsevol decisió, una vegada fet aquesta notificació, serà assumida per compte propi i risc.

Aforos no assumeix responsabilitat per aquelles informacions o continguts que no hagin estat creats per Aforos, pel que no es respondrà davant aquells danys o perjudicis que puguin derivar-se de l'ús d'aquesta informació.

Aforos no es responsabilitza de danys o perjudicis derivats de l'accés, ús o mala utilització dels continguts del Portal.

Aforos no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicats en els seus pàgines web.

Aforos. Ofereixen en els seus pàgines web informació relacionada amb el tipus d'activitat, productes i serveis que realitzen. En alguns casos aquesta informació no constitueix una oferta comercial de compra o venda d'aquests productes i serveis, pel que els preus corresponents no estan publicats.

Aforos l'autoritza a descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina web, però exclusivament per a la seva utilització personal i, sempre i quan, amb això no infringeixi el copyright o qualsevol altre dret de propietat d'Aforos, ni canviar, modificar o suprimir qualsevol Informació, contingut, o les seves advertències. La còpia d'informació no s'ha d'entendre com una autorització per transferir a Vostra persona oa qualsevol persona els drets de propietat d'Aforos.

Aforos es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web, podent limitar o no permetre l'accés a aquesta informació.

Aforos prohibeix la còpia, duplicació, redistribució, comercialització o qualsevol altra activitat amb una finalitat o ús públic que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web encara que es citi les fonts, excepte consentiment per escrit d'Aforos.

Aforos és titular dels drets de propietat, drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquesta Web, de les seves pàgines, pantalles, de la informació que conté, de la seva aparença i disseny, de les seves marques, logotips, i dels seus productes i serveis, excepte que se especifique otra cosa.

Els continguts d'aquestes pàgines web són controlats per àmbits, des de les seves oficines a territori espanyol. Aforos posa de manifest que és possible que aquests continguts no siguin apropiats o no estiguin disponibles per a la seva utilització des d'un lloc situat fora del territori espanyol. L'accés als continguts d'aquesta web està prohibit des dels territoris en els quals, segons la legislació vigent en els mateixos, són continguts il·legals. L'accés des d'un lloc fora d'Espanya estarà subjecte al compliment de les lleis aplicables en aquest lloc. Es prohibeix l'ús d'aquest lloc web o els seus continguts, quan això suposa una violació de les lleis i altres normes d'exportació d'Espanya.

Per a qualsevol controvèrsia o conflicte suscitat en relació amb aquest Avís Legal i Condicions d'Ús seran aplicables les lleis españoles.

Els patrocinadors d'Aforos o els seus llocs web, o els seus associats, estan legalment autoritzats a utilitzar marques registrades, noms comercials, logotips o símbols de copyright d'Aforos o algun dels seus afiliats o filials.

Aforos pot proporcionar enllaços a altres llocs web dirigits per Entitats o persones no relacionades amb Aforos.

Aforos no és responsable dels continguts que apareixen publicats en aquests llocs web. Si vostè decideix visitar algun lloc mitjançant enllaç (link), ho farà exclusivament sota seu propi risc, i és la seva responsabilitat prendre totes les mesures de protecció contra virus o altres elements destructius.

El Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, estableix un nou enfocament per al control i el tractament de les dades de caràcter personal. Hem revisat i adaptat la nostra política de privacitat als nous requisits i volem oferir més informació i transparència en relació amb el tractament de dades personals. Aforos de Formacio i Ocupacio de Catalunya scp con CIF J25764002 és responsable del tractament de les dades de caràcter personal dels seus usuaris i clients, així com de les dades que es poden obtenir a través de la web.Aforos informa als usuaris del lloc web sobre la seva política respecte al tractament i protecció dels dades de caràcter personal dels usuaris i clients que es puguin obtenir per navegació o contractació de serveis a través de la seva web.

 Finalitat del tractament per la informació.

Les seves dades de caràcter personal es recouen amb la finalitat de posar-nos en contacte amb UD. El tractament de les dades que ens facilita a través dels formularis de la www.aforos.cat, es regirà per aquesta mateixa política de privacitat. Les operacions, gestos i procediments tècnics que es realitzen de forma automàtica o no automatitzada i que possibiliten la recollida, l'emmagatzematge, la modificació, la transferència i altres accions sobre dades de caràcter personal, tenen la consideració de tractament de dades personals. Aforos procederà a tractar les dades de caràcter personal de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada.

Dades recaptades per  la prestació d'un servei

Les dades de caràcter personal que ens faciliti per a la prestació d'un servei seran els mínims exigibles per poder elaborar el contracte així com per poder oferir-los els serveis que contracteu i per al compliment de les obligacions legals. Les dades seran conservades durant els terminis legalment establerts.Datos recaptats per a la sol·licitud d'informació a través del formulari web.Los dades personals recollides a través del formulari web per a la sol·licitud d'informació tenen com a finalitat el lliurament d'informació comercial sobre els nostres productes i serveis. El tractament de les dades en aquest cas està legitimat pel consentiment exprés que vostè ens fa acceptar el lliurament de la informació aportada a través del formulari.

Exercici dels drets

De conformitat amb els drets que confereix el Reglament (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades dirigiendo la seva petició a la adreça postal indicada o al correu electrònic lopd@aforos.cat Per a l'exercici dels drets s'ha d'identificar mitjançant la presentació del seu DNI.

Destinataris

 Aforos informa als usuaris que les seves dades personals no seran comunicades a tercers, amb la condició que dicha comunicació de dades estigui protegida per una obligació legal o quan la prestació d'un servei impliqui la necessitat d'una relació contractual amb un encarregat de tractament .Aforos manté uns criteris estrictes de selecció de responsables de tractament i es compromet contractualment amb cada un a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades

Variació de dades

Mentre no ens comuniquen el contrari, entendrem que les dades no han estat modificades i que es compromet a notificar-nos qualsevol variació. Per qualsevol reclamació podeu dirigir-se a lopd@aforos.cat També es pot dirigir a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades

www.agdp.es.