Home

19set. 2014

CURS BARTENDER

setembre 19, 2014

 

Donat l’èxit de l’edició anterior, els nostres clients ens han demanat un nou curs, que comencem el 6 d’octubre del 2014

DESCRIPCIÓ:

Obtenir una noció general i introductòria al món de la coctelería d’una forma pràctica i participativa.

TEORIA:

-Bases de la cocktelería

-Cristalleria i eines

-Qualitat de servei

-Creació menú de còctels

-Coneixement de begudes

– Noves tendències en ginebres, servei i consum

PRACTICA:

-Elaboració Gin tonics

-Coctelería d’autor

-Coctelería clàssica, tropical i moderna

25ag. 2014

DINAMITZACIÓ DE L’EQUIP COMERCIAL

La dinamització de l’equip comercial és mantenir a l’equip en constant activitat de lluita i motivació positiva, activa i racional, en el qual es pot incloure tot el personal que tingui una relació directa amb el client. És un procés que s’ha d’emmarcar dins de l’estratègia empresarial i estar relacionat amb el pla de Màrqueting propi.

Ara és el millor moment per posar a punt la dinamització de l’equip comercial en les empreses, el mercat en aquest tram de l’any fa baixa el rendiment, la cota de producció i fins i tot la venda del seu producte, l’estratègia a dur a terme és en tres etapes:

1º ANÀLISI DE DETECCIÓ DE NECESSITATS FORMATIVES (ADNF).

El procés d’adnf es planteja en diferents etapes, depenent de les característiques i necessitats de cada empresa. l’estudi de les necessitats formatives que mostra el personal, de manera que la formació realitzada repercuteixi directament en la competitivitat de l’empresa.

  • ENTREVISTA AMB EL RESPONSABLE DE FORMACIÓNO O DIRECCIÓ COMERCIAL

Conèixer la política de formació i de RRHH de l’empresa.

  • ELABORAR UN PLA DE FORMACIÓ

Establir accions de millora del nivell formatiu.

2º CURS DE FORMACIÓ.

Metodologia:

Es treballa en la modalitat de taller des d’una metodologia reflexiva i col·laborativa d’acord amb els principis estratègics que es pretenen. Per a això, s’incita al grup a dur a terme un breu cicle reflexiu complet.

Objectius:

  • Capacitat d’avaluar.
  • Creativitat.
  • Capacitat d’anàlisi de necessitats per a situacions i contextos.
  • Disposició per al treball col·laboratiu i en equip.
  • Actitud crítica i compromís amb el treball.

Fases:

  • Autoanàlisi de la pròpia activitat (creences i inquietuds).
  • Contrast per a l’apropiació de les metodologies reflexives per a la dinamització del propi departament.
  • Reestructuració de la pròpia actuació i les pròpies creences entorn de la funció dinamitzadora.
  • Implementar els aprenentatges experimentats durant la formació.

3º SEGUIMENT DEL PLA FORMATIU I ANÀLISI.

Avaluar les accions formatives, en funció dels resultats i a criteri de l’empresa realitzar accions més relacionades amb el màrqueting mix , analitzant les quatre variables bàsiques de la seva activitat: producte, preu, distribució i promoció.

 

politica

25ag. 2014

CURS BARTENDER

agost 25, 2014

 

DESCRIPCIÓ:

Obtenir una noció general i introductòria al món de la coctelería d’una forma pràctica moderna i participativa.

TEORIA:

-Bases de la cocktelería

-Cristalleria i eines

-Qualitat de servei

-Creació menú de còctels

-Coneixement de begudes

-Xerra sobre noves tendències en ginebres, servei i consum.

PRÀCTICA:

-Elaboració Gin tonics

-Coctelería d’autor

-Coctelería clàssica, tropical i moderna

16jul. 2014

MODALIDAD:  Presencial

HORAS: 12h en aula 8h en empresa

A QUIEN VA DIRIGIDO:

A todo el personal que tenga una relación directa con el cliente (vendedores, repartidores, dependientes, teleoperadoras, secretariado, almacén , repuestos, transporte, etc).

METODOLOGÍA:

Se trabaja en la modalidad de taller desde una metodología reflexiva y colaborativa de acuerdo con los principios estratégicos que se pretenden. Para ello, se incita al grupo a llevar a cabo un breve ciclo reflexivo completo.